website laten maken in Leusden

 • Je wilt een nieuwe website?

  Webdesign

  Je wilt een nieuwe website?
  Webstudio Biboka in Leusden helpt je daarbij. Opvallend design en altijd responsive.
 • Of een huisstijl, of logo?

  Vormgeving

  Of een huisstijl, of logo?
  In Leusden maken we maken niet alleen graag een (nieuwe) website, maar ook een nieuw logo en eventuele huisstijl is mogelijk bij Webstudio Biboka.
 • Je website moet goed blijven! Daar is aandacht en onderhoud voor nodig.

  Onderhoud

  Je website moet goed blijven! Daar is aandacht en onderhoud voor nodig.
  Je website up to date houden en optimaal voor zoekmachines houden en beveiligingsupdates door voeren is absoluut nodig. Heb je daar zelf geen zin in? Geen nood, ook dit doen we graag voor je, zodat je al je tijd kunt besteden aan je zaak.
 • Een webdesigner uit je eigen buurt

  Compleet

  Een webdesigner uit je eigen buurt
  Webstudio Biboka zit bij je om de hoek en is al snel je vertrouwde contact voor een website en alles wat daar mee samen hangt. Kies voor webdesign uit Leusden, dan heb je meer dan alleen een neiwue website.

Webstudio Biboka uit Leusden

Adviseert, ontwerpt, bouwt en onderhoudt je website!

Een goede website is nooit af. Het is een misverstand om te denken dat je even snel een goed scorende website maakt. Er zijn legio webbureaus waar je vandaag een website kunt bestellen en een dag later een kant en klare website zou hebben. Een snelle goedkope oplossing, maar kan je nu echt iets van uw website verwachten?

Een goede website, die jouw klanten bereikt, je online goed vertegenwoordigt, past bij jou en je doelgroep, vraagt meer dan het plakken en knippen van plaatjes en tekst. Ook nadat je website is opgeleverd, vraagt je website de nodige aandacht.
Informatie moet actueel gehouden worden, met behulp van bezoekersstatistieken moet gekeken worden of elke pagina voldoende "scoort". Is dit niet het geval, dan moet er wat bijgespijkerd worden.
Dit vraagt betrokkenheid en pro-aktief handelen. Heb je daar zin in en tijd voor? Dan kan je dat best zelf, maar webstudio Biboka uit Leusden wil dit ook graag voor je doen en jouw succes volgen en ondersteunen. Op zoek naar een partner voor je website en jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact op!